perjantai 26. kesäkuuta 2009

HiiA esittäytyy

Olen käsityöyrittäjä Kuopiosta ja teen kaikenlaisia käsitöitä myyntiin. Varsinaista pääartikkelia minulla ei ole, mutta koneneulonta on vahvin puoleni. Teen tuotteita myyntiin fiiliksen ja ajankohdan mukaan. Näin kesällä olen ahertanut ompelukoneen ääressä ommellen hattuja, mekkoja ja laukkuja. Ommeltavat tuotteet teen pääasiassa kierrätysmateriaalista ja ne ovat yleensä uniikkikappaleita.

Tuotemerkkinä ja blogin nimenä käytän omaa kutsumanimeäni, HiiA, joka on jo niin vakiintunut, että jotkut eivät muista oikeaa nimeäni :)

Olen luonut myös omat kotisivut, joissa on esillä tuotteita menneiltä ajoilta ja viimepäiviltä, mutta sivujen päivittäminen on senverran hankalaa ja hidasta, että otin rinnalle myös blogin. Kotisivuillani on myös Verkkokauppaosio, jossa on valmistamiani tuotteita myynnissä.

Viimepäivinä olen ommellut vanhoista RETRO-kankaista pikkutytöille mekkoja, joiden malliston nimi on Hipsukka. Tämäkin sana tulee minusta itsestäni, kun minua pienenä kutsuttiin Hiia hipsukaksi. Mekkoja teen alle 110cm kokoisia ja hattuja kaikenkokoisia. Yleensä materiaalin määrä sanelee, minkä kokoisia tuotteita siitä pystyy tekemään.

Tässä pari mekkoa, jotka on ommeltu vanhoista pussilakanoista.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti